FORSIDE FIRMAPROFIL NYHEDER KONTAKT
 
MaskinTek ApS
Søndervangsvej 35
DK-2600 Glostrup

Telefon: +45 221 221 99
E-mail: info@maskintek.dk
CVR-nr: 27717950
Bank: Danske Bank
Nyheder
 
 NYHED   05-04-2017
 

                                                  

MaskinTek ApS har fornøjelsen at kunne præsentere FFG - LEADWELL i vores maskinprogram.                 

MaskinTek ApS har opnået eksklusivaftale med  Leadwell  om eneforhandling i Danmark, og med omgående virkning.

MaskinTek ApS vil derfor i fremtiden være ansvarlig for marketing, salg og service af nye maskiner fra LEADWELL´s store portofølje af produkter, samt for service og reservedele af nye, såvel som allerede installerede maskiner i Danmark.

Leadwell har gennem årene leveret mere end 200 maskiner til det Danske marked, hvoraf en stor del stadig er i drift.

Skulle De have specifikke spørgsmål eller interesse vedrørende vore produkter og service, er De altid velkommen til at kontakte os.

                                                            

                   


 NYHED   01-01-2017
 
Pr. 1 marts har MaskinTek ApS indgået samarbejdsaftale med Halter CNC Automation, som er kendt for sine skræddersyede løsninger indenfor robotceller til CNC- bearbejdningscentre og CNC-drejebænke.

Aftalen er en milepæl for MaskinTek, som fremadrettet med Halter Loadassistant kan tilbyde branchen det, uden tvivl, mest produktive og konkurrencedygtige mix mellem effektivitet og hurtigste ´Payback time´.

Vi ser frem til din henvendelse – og til at betjene dig til din fulde tilfredshed
.


 NYHED   01-01-2017
 

               Vi har hermed, fornøjelsen at informere Dem at SMEC-SAMSUNG har valgt MaskinTek ApS, som officiel Distributør af   SMEC (Samsung * Machine tools *Engineering*Company)   produkter, og med omgående effekt.

 

MaskinTek vil derfor i fremtiden være ansvarlig for marketing, salg og service af nye maskiner fra SMEC´s store portofølje af produkter, samt for service og reservedele af nye, såvel som allerede installerede maskiner i Danmark.

  

Skulle De have specifikke spørgsmål eller interesse vedrørende vore produkter og service, er De altid velkommen til at kontakte os.